sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lahti kv/ Lahti int 25.3.2017

Lahti INT Patricia De Coning
B&S
BOB BOB JUN CAC Jettyspoof's Too Hot To Hold
BF2 res CAC Jettyspoof's Too Hot To Kiss
BOS CACIB Jettyspoof's Gwendlas Topaz
MB2 CAC res CACIB Jettyspoof's Too Cool For You
BIS 2 breeder Jettyspoof's
White
BOB CACIB Jettyspoof's Oh So Sweet
BF3 res CAC Jettyspoofs Top Model
BF4 Jettyspoofs Piece of Gold
BOS Jettyspoof's Piece of Cake
BOB breeder Jettyspoofs
Affen
BOS CACIB Velvet Dandys Elvira Fattigan


Lahteen lähettiin taas kunnon porukalla ja aamulla Minna tuli ottaa mut ja Ullan, Annikin ja Ellin kyytiin. Matka alkoi jo klo 7 ja haettiin Tero .
Näyttelypaikalla oltiin just 8 aikaan kun pääsi sisälle joten saatiin kiva paikka kehän reunalta. Mein porukassa olikin 11 koiraa joten hyvin mahduttiin.
Tuomari oli tullut kaukaa Etelä Afrikasta asti Patricia De Coning joka kasvattaa myös käppänöitä.
Ekana kehässä oli 28 musta hopeaa. Chiko oli ilmoitettu eka kertaa nuortenluokkaan ja upeassa kunnossa ja upeasti esitetty Chiko voitti luokkansa saaden SAn. Tuomari käytti koko skaalaa ja paljon tuli sinistä, keltaista ja vihreääkin laatuarvosteluissa.
Teron vuoro tuli valioluokassa jossa oli 4 urosta. Tero voitti saaden SAn. Paras uros luokka koitti ja tuomari liikutti koiria ihan hyvin. Eka Chiko kaarsi ykköspaikalle ja Tero perään. Vielä kahdestaan pari kierrosta ja Tero nousi 1 ja Chiko 2 . Uroksia oli kaiken kaikkiaan 14 joista vain 4 sai SAn.
Nartut alkoi ja junnunarttuja oli ilmoitettu 7 mutta osa jäi pois. Meillä Milla sai jäädä kasvattamaan karvaa ja Cicikän ei ollut näyttelykunnossa joten tytöt ei osallistunut tällä kertaa. Ulla ja Kiara edusti ainoina narttuina meitä. Ulla voitti luokan ja Kiara 2 kummatkin sai SAn :)
Minna esitti tällä kertaa Ullan ja hyvä näin koska nyt se malttoi liikkua asiallisesti, ilman hyppimistä ja loikkimista mitä se mun kanssa tekee.
Paras narttu luokassa taisi olla vain 4 narttua. Ulla oli 1 ja Kiara 2 . Harmi kun en ollut Ullaa ilmonnut nuortenluokkaan kun nyt ois saatu se eka cacibinkin.
Rop kisassa Tero vastaan Ulla pulla. Ulla voitti ja samalla se oli ROP juniori. Tuomari sanoi et kumpi tahansa voisi olla rop mutta pakko valita toinen. Tänää se oli Ulla koska sillä oli niin ihana ilkeä snautserin ilme <3


Tässä Ullan arvostelu:
Bitch of top quality. Exellent head. Correct medium dark oval eyes. Correct scissors bite. Nice tight lips. Correct neck in to exellent front shoulders. very square bitch. Correct tail set and top line. Very harch coat. Nice tight feet and black nails. Moves elegant and freely. Exellent temperament. Outstanding temperament. Good presentation . BOB JUN BOB, CAC
BOB BOB JUN CAC Jettyspoof's Too Hot To Hold

Karvattajaluokka kehään jossa tällä kerta oli Chiko, Tero, Ulla j Kiara. Tuomari todella tykkäsi meistä ja sanoi et haluisi ostaa Chikon :) Olisimme kuulemma kova luokka missä tahansa.
Tässä kasvarin arvostelu:
Lovely and beautiful group. Two litters. Very typical of the breed. Exellent heads, temperaments and coats. Moved very freely and elegant typical for the breed.
Pippurit oli välissä ja sit oli valkoisten vuoro.
Allu ekana kehään ja se oli Pu1 cacib. 3 urosta oli paikalla ja kaiki sai sa
Nartuissa meillä oli avoimessa Lollo ja Annikki. Lollo 1 ja Annikki 2 ja kummatkin sai SA. Maisa oli valionartuissa ja voitti nartut. Maijan ja mian Vappu oli 2 Lollo 3 ja Annikki 4. Ei saatu Lolloa valioksi kun serti meni Vapulle. No seuraavalla kerralla josko onnistaisi :)
Allu ja Maisa vastakkain ja Maisa oli Rop ja Allu Vsp

BOB CACIB Jettyspoof's Oh So Sweet
BOS Jettyspoof's Piece Of Cake and BOB Jettyspoof's Oh So Sweet

Kasvattajaluokka kehiin ja se oli kaunein valkosten kasvari mitä tuomari oli nähnyt. Kovasti oli ihmeissään kuinka 3 eri yhdistelmästä voi saada niin samantyyppisiä koiria . Tässä vielä arvostelu:
Very even litters, from tree combinations. They really look like the same. Thay could be from the same litter.
BOB breeder Jettyspoof's  Big thanks to handlers Minna Rantanen, Nina Weman and Veera Bovellan

 Nyt oli aika juhlia ja kuohari virtasi ja Sari oli tehnyt ihanan voileipäkakun ja Tuula ihanaa valkosuklaa juustokakkua. Paljon oli ihania ihmisiä jakamassa nämä ihanat hetken ja kyllä siinä mullakin silmäkulma kostui kun jouduin muka pitää pienen puheen;) Oli aika juhlia viime vuoden vuoden koiria Allua, Maisaa ja Teroa <3 Ihan mielettömän isot kiitokset tielle kaikille jotka olette olleet osallisisna Ilman tietä ihamia ja ahkeria kasvatinomistajia ei nämä tulokset olisi mahdollisia.

Vielä oli Elli menossa kehään ja tuomarina oli Geoge Schokol ja Elli voitti nartut ja oli Vsp.


Isoja kehiä odotellessa ja ekana vuorossa oli Royal Canin juniori kilpailu johon Ulla osallistui mInnan kanssa ja he pääsivätkin jatkoon mutta ei tullut sijoitusta.
Kasvattaja kisa oli ihan viimeisenä ja jouduimme odottamaan aika kauaa. Kasvattajat arvosteli Hanne Laine Jensen ja me oltiin BIS2 siis wau. Kasvareita oli jälleen tosi paljon. Iso kiitos Veera Bovellan, Nina Weman ja Minna Rantanen handlauksesta ja iso kiitos koirien omistajille Katariina Yliheikkilä, mia Puska ja Sabrina ja Susanna Snellman <3

Huikee vkl taas takana ja uudia haasteita odotellessa :) KIITOS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti