maanantai 31. lokakuuta 2016

Lahti KV 29.10.2016

Pitkästä aikaa lähdin itsekseni näyttelyyn ja mukanani oli Elli, Ulla ja Lollo :)
Aamulla laitoin kellon soimaan toiveikkana 6.00 mutta eihän sitä saanu taaskaan nukuttua niin pitkään vaan heräsin jo 4.42.
No tyttöjen kans mettään lenkille ja sen jälkeen föönasin ne kuivaksi kun pestä en enää jaksanut.
Auton pakkaus ja nokka kohti Lahtea. Perillä oltiin puol9 aikaan ja silloin ei ollut vielä ruuhkaa vaan pästiin lähiparkkikselle. Vettä satoi joten oli ihan kiva kun ei tarvnnut juurikaan kastua.
Ei muuta kun kehän laidalle odotamaan et kasvatit saapuu paikalle. Tuomarina käppänöille oli Rob Douma.

Kehä alkoi musta hopeilla joita oli ilmoitettu 27kpl.

Heti ekana kehässä Jettyspoof's Too Cool For You aka Chico. Sabrina esitti jälleen kerran Chicon hienosti ja se voittikin luokansa saaden SAn. Luokassa oli 4 koiraa ja ainoa Sa tuli meille:)
Seuraavassa vuorossa olikin heti Jettyspoof's Gwendals Topaz aka Tero joka oli juuri täyttänyt 2v ja haki valioitumi sertiä... Luokassa oli 3 koiraa ja Tero voitti luokkansa saaden SAn ja olikin taas ainoa. 

3 valiourosta joista vain voittaja sai SAn. Sitten olikin jo vuorossa paras uros johon osalllistui vain siis 3 koiraa. Voittajaksi kaarsi 11kk Chico saaden seertin ja kakkoseksi Elinan Voitto jolle meni cacib. Tero jäi kolmanneksi ja sai siis vara sertin ja vara cacibin.
Nartut alkoi junnuilla ja siinä olikin 5 osallistujaa joista 3 meiltä. Junnu nartut voiti niin upea Jettyspoof's Too Hot Too Nice aka Milla, kakkosena Jettyspoof's Too Hot To Kiss aka Kiara ja kolmanetna Jettyspoof's Too Hot To Hold aka Ulla. Milla oli ainoa SAn saanut.
2 nuortenluokan narttua joista ei kumpikaan saanut SAta ja avoimessa luokassa oli vaan Jettyspoof's Gwendals Ruby aka Pinkki mutta se ei saanut SAta vaan sileen ERin.
Vielä 1 veteraani mutta sieltäkään ei löytynyt SAn arvoista koiraa joten Milla oli ainoa SAn saanut ollen paras narttu saaden sertin. Narttujen cacib jäi siis jakamatta. 
Rop kilpailussa Chico ja Milla ja tällä kertaa Chico voitti. Onnittelut Snelmanneille ja Riitalle <3

Vuorossa oli vielä kasvattajaluokka joka sai KP ollen ROP kasvattaja ja tässä arvostelu:
Very lovely group. Correct sizes. Square built. Well type of expressions. Correct coats. Moves very easily. Be proud of your breeding :)


Apinakehään oli ilmoitettu 6 apinaa joista yksi oli jäänyt pois. Velvet Dandy's Elvira Fattigan oli ainoa SAn saanut apina ja oli näin ollen ROP, serti ja cacib :9 Tuomarina oli Ety Goor Israelista.

Seuraavana värinä oli mustat ja Leevi oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja odotukset oli korkealla et tuleeko se serti ja herra valioituisi. No tulihan se ja Super Plays Xantino oli Pu2 serti ja vara cacib:) Leevi on siis mun trimmi asiakas.

 Valkoiset alkoi ja ekana  oli narttupentu joka ei saanut kp ja sit oli nuortenluokan uros joka tuli ulos kehästä eri ilman sa.Allun vuoro kehään ja valioluokassa oli 2 urosta. Allu esiintyi upeasti ja Allu pokkas luokkavoiton. Vielä yksi veteraani joka olikin Rop veteraani mutta ei saanut SAta joten Allu olikin ainoa joka oli paras uros kilpailussa ja näin ollen se Jettyspoof's Piece Of Cake oli PU1, cacib.

Nartut alkoi suoraan nuortenluokalla jossa oli kolme osallistujaa. Esitin Jettyspoof's Top Modelin eli Lollon ja virve oli Jettyspoof's Showstarin eli Stellan kanssa ja Maija Vapun kanssa. Lollo voitti luokan saaden SAn ja Vappu oli eri 2  SA ja Stella EH3( tarvitsee vielä kehittyä).

Valioluokassa oli 2 narttua ja toinen niistä edusti meitä eli Jettyspoof's Just Right aka Manna. Manna voitti luokkansa saaden SAn. Paras narttu luokkaan osallistui siis Lollo, Vappu ja Manna ja järjestys olikin sitten tämä. Lollo sai cacibin ja sertin.
Rop kisassa Allu ja Lollo vastakkain ja Lollo oli Rop ja Allu vsp.


Jäljellä oli enää kasvattajaluokka joka sai sitten kp ollen ROP kasvattaja. Tässä arvostelu:
Lovely group. Correct sizes. Square built. Well pigmentated. In general correct coats. Moves well. Be proud of your breeding.
Kaikki 4 osallistujaa oli eri pentueista:)

Suuret kiitokset kaikille osallisille ja eritoten Sabrina Snellman, Sara Jokela , Tarja Tervonen, Kata Yliheikkilä ja Nina Weman handlauksesta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti